HOME > Actueel > Help onze Woensel-West kids vooruit!

3 maart 2016

Help onze Woensel–West kids vooruit!

De Buurtonderneming Woensel-west heeft namens alle kinderen in Woensel-West een aanvraag ingediend bij het ING fonds - Help Nederland vooruit. En we zijn geselecteerd bij de laatste 5 projecten in de regio Eindhoven!

Wat gaan we doen
Met de eventueele bijdrage van het ING fonds willen we extra materiaal kopen voor het buitenschoolse educatief programma van onze kinderen. Boeken en spelletjes voor Woordenschat bijvoorbeeld en nieuwe lesmateriaal voor Rekenschat.  Jij bepaald dus mede de hoogte van de bijdrage door te stemmen.

Breng je stem uit
Op de stemwebsite is Nederland opgedeeld in 84 regio’s en in elk regio zijn 5 organisaties geselecteerd. Wij doen mee aan de stemronde in de regio Eindhoven Centrum. Ga naar www.ing.nl/stemNederlandvooruit en zoek op Woensel-West. Vul vervolgens je naam en mailadres in. Je ontvangt dan éénmalige een mail waarin je je stem kan bevestigen.

Uitreiking
Op zaterdag 19 maart nodigt het lokale ING kantoor alle geselecteerde organisaties uit om de uitslag van de stemronde te presenteren. De organisatie met de meeste stemmen ontvangt € 5.000, nummer twee € 3.000, nummer drie € 2.000 en nummer vier en vijf ontvangen beiden € 1.000. We gaan voor de € 5000,- en hebben dus veel stemmen nodig!

Ga naar www.ing.nl/stemNederlandvooruit en stem op de kinderen van Woensel-west.

Names de Buurtonderneming Woensel-West